Kyrkoliv och religionsmöten i Indien


Vi studerar kyrkoliv och religionsmöten i södra Indien.
Vi studerar kyrkoliv och religionsmöten i södra Indien – med möjlighet till en spännande resa 1-12 februari 2019. (Enligt planerna kommer vi tillbaks sent 11 februari, men flyg kan vara försenade, så räkna tid med marginal.)
I kursen ingår en kursträff med föreläsningar och seminarier på Fjellstedtska skolan i Uppsala, den 26-27 september 2018. Träffen är obligatorisk för den som följer med på resan.
Kursen kan utgöra litteraturkurs inom Kyrko- och missionsstudier C eller D vid Teologiska institutionen, uppsala universitet, beroende på vad du har läst tidigare. Du anmäler dig till en C- eller D-kurs via www.antagning.se. Är du osäker på vad du skall anmäla dig till, kontakta gärna Teologiska institutionens studievägledning.
Du läser den obligatoriska litteraturen för den kurs som du har valt och får dessutom en litteraturlista som fokuserar på kyrkohistoria, kyrkoliv och religionsmöten i Indien (sammanlagt ca 1500 sidor). Du läser kursen under hösten 2018 och redovisar i form av pm.
Studenter (upp till 35 år) subventioneras av Stiftelsen Fjellstedtska skolan och betalar 5000 kr för hela resan (inklusive visumavgifter, flygresor, utflykter, övernattningar och de flesta måltider). Övriga betalar 12 000 kr för hela resan (inklusive visumavgifter, flygresor, utflykter, övernattningar och de flesta måltider). Deltagarantalet är begränsat till tolv deltagare (plus reseledare).
Den som vill kan på egen bekostnad lägga till dagar i Kerala före eller efter programmet.


Logi för kursdagarna i Uppsala kan bokas i våra hotellrum. Kursdeltagare betalar 800 kr/natt inkl frukost för nätter söndag-fredag. Alla våra rum har dusch och toalett, teve och internet.
Kryssa för rutan logi till höger.

Att tänka på


Resan förutsätter att du kan röra dig utan svårigheter. Vi kommer de flesta dagar att gå flera kilometer och det kommer att vara många trappor. Det är lätt att vara vegetarian i Indien men svårt att vara vegan eftersom maten ofta tillagas med ghee (smörolja). Det är lätt att hitta mat som fungerar för den som har glutenintolerans eller laktosintolerans. Det är inte möjligt att följa lchf-diet: i Indien äter man vanligen ris med olika röror till. Vi kommer oftast att äta på enkla ställen med få valmöjligheter och det är viktigt att vara villig att äta det som bjuds. Vi kan inte garantera måltider på regelbundna tider. Om du behöver äta på bestämda tider är det ditt eget ansvar att se till att du har med bananer, kex, torkad frukt, nötter etc. så att du klarar dig.
Namn*

E-postadress*

Telefon*

Meddelande

Logi
Allergier

Faktureringsadress

När du har anmält dig kommer du att få en bekräftelse på att anmälan är mottagen.

Genom att anmäla mig godkänner jag att mina personuppgifter sparas.