Nybörjarkurs i ikonmåleri

Ikonmåleri
Påbyggnadskursen Ikonmåleri 3 anordnas 24-28 juni 2019.
Nybörjarkursen Ikonmåleri 1 anordnas 11-15 augusti 2019.
Kurserna leds av Lisa Chemnitz.
Avgiften för varje kurs är 2200 kr. I detta ingår deltagande i kursen och en gemensam måltid första kvällen. Övriga måltider får man ordna själv. Det finns gott om restauranger i centrala Uppsala, och viss möjlighet till enkelt självhushåll på Fjellstedtska skolan.
Man kan ta med sig eget material eller köpa det för ca 700 kr.
Kursen pågår från 8.30 varje dag och håller på till ca 17.00. Om man vill hinna bli klar med sin ikon under veckan får man räkna med att hålla på även kvällstid. Även då finns kursledaren närvarande.

Ikonmåleri 1 är en nybörjarkurs. Inga förkunskaper krävs.
För deltagande i påbyggnadskursen Ikonmåleri 3 krävs att deltagaren har deltagit i två kurser. (I denna kurs undervisas även om påläggning av guld på ikoner.)
(Den som önskar kan delta i samma kurs flera gånger.)

Kursen anordnas under förutsättning att det blir minst åtta anmälda. Högsta antalet deltagare är tolv. I anslutning till kursen inbjuds även till en föreläsning om ikonernas teologi och morgonbön.
Logi kan bokas i våra hotellrum. Kursdeltagare betalar 644 kr/natt inkl frukost för nätter söndag-fredag. Alla våra rum har dusch och toalett, teve och internet.

Ange i rutan "meddelande" till höger vilken av kurserna du anmäler dig till.
Sista anmälningsdag för Ikonmåleri 3 är 24 maj 2019.
Sista anmälningsdag för Ikonmåleri 1 är 14 juni 2019.
När anmälningstiden gått ut är anmälan bindande! Vid avbokning därefter debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning senare än 14 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. (Gäller ej vid sjukdom med läkarintyg.)

Fotot till höger visar ikoner målade vid kursen i augusti 2018.

  • Ange både institutionens (t.ex. församlingens) namn och adress.

Dagens bibelord