Liturgi i teori och praktik

För närvarande finns inga planer på att ge denna kurs fler gånger. Däremot kan en endagars version av kursen anordnas på olika platser i Sverige, efter överenskommelse. Nedan finns information om hur kursen var upplagd när den senast gavs.
---

4-5 september 2023. Liturgi i teori och praktik. Vad får man göra? Vad är klokt att göra? Diakonens plats i liturgin. Hur kan man samexistera med olika syn på liturgin? Vi  firar en liturgiskt rik högmässa och samtalar om vad vi har varit med om.
Mer information om programmet och om medverkande kommer att publiceras här.
Som förberedelse till kursen bör deltagarna ha läst boken Liturgi i Svenska kyrkan av Sven-Erik Brodd och Gunnar Weman. Den kan beställas från närmaste missionsbokhandel eller från Bokhandeln Arken.
Pris för kursen: 500 kr inkl. måltider.
Kursen börjar kl 9.00 den första dagen och avslutas senast kl 16.00 den andra dagen. Andra dagen håller vi till i en församling i närheten av Uppsala. Sista anmälningsdag: snarast. (Ett fåtal platser kvar.)
Logi kan bokas i våra hotellrum. Kursdeltagare betalar 800 kr/natt inkl frukost för nätter söndag-fredag. Alla våra rum har dusch och toalett, teve och internet.